Linux ja avoimen koodin ratkaisut

Avoimet ratkaisut ovat tietoturvapalvelujen lisäksi toinen JRComplexin vahva tukijalka. JRComplexilla on kokemusta vaativien ympäristöjen avoimen koodin ratkaisuista jo kolmelta vuosikymmeneltä.

Projekteissamme Linuxin päälle on voitu rakentaa koko asiakasyrityksen verkkoinfrastruktuuri tai vain jokin yksittäinen erityistarkoitukseen räätälöity palvelin. Vuosien pitkä kokemus kattaa laajasti erilaiset infrastruktuuriratkaisut ja räätälöidyt erikoistarpeet.

Meillä on pitkä kokemus erittäin vaativien ympäristöjen korkean käytettävyyden klusterointi- ja pilviratkaisuihin (mm. Xen, KVM, Pacemaker).

Meiltä saat konsultointia, asennusapua, tietoturvaratkaisuja, auditointia, tukipalveluja tai vaikka vikatilanteiden ongelmanratkaisua mihin tahansa avoimen koodin tarpeeseen, kysy lisää! Täällä voit käydä itse arvioimassa osaamista.

Meillä on osaamista myös Android järjestelmän tarpeisiin, alkaen SELinux tietoturvasuojauksesta aina mobiilien järjestelmien tietoturvallisuuden valvontaan saakka, kysy lisää!

Referenssit

JRComplex Oy on työskennellyt laajasti niin yksityisellä, kuin julkisella sektorilla. Asiakasorganisaatioiden koko on vaihdellut pienistä PK-yrityksistä aina suuriin pörssiyhtiöihin tai valtionhallinnon organisaatioihin.

JRComplex on toiminut avoimen koodin järjestelmien ongelmanratkaisijana, pystyttänyt avoimen koodin tuotantoratkaisuja, kouluttanut niiden ylläpitoa, auditoinut avoimen koodin ratkaisuja ja tarjonnut tukipalveluja jo vuosien ajan. Pyydä referenssejä!

Palvelut

Asiantuntijapalvelut Syvällistä täsmäosaamista
Arkkitehtuurit Suurten kokonaisuuksien ja kustannusten hallintaa
Koulutuspalvelut Osaamisen ja kokemusten jakamista
Testauspalvelut Reikä on aina reikä, sanoi politiikka mitä tahansa