JRComplex Oy

JRComplex Oy on pieni huippuosaamisen yritys, jonka päätuotteena ovat haavoittuvuustestaus sekä avoimen koodin ratkaisut.

Tyypillisiä asiakkaitamme ja kohderyhmäämme ovat vaativat korkeanteknologian yritykset sekä suuret yritykset ja organisaatiot. Asiakassuhteet ovat yleensä hyvin pitkäkestoisia ja perehdymme hyvin kunkin asiakkaan toimintaympäristöön ja toimintatapoihin.  JRComplexin vahvuuksia ovat:

 • Riippumattomuus ohjelmisto- ja laitetoimittajista sekä palveluntuottajista
 • Avoimen koodin mahdollisuuksien osaaminen
 • Vahva auditointi- ja tarkastusosaaminen
 • Vahva ja syvällinen tekninen osaaminen
 • Laaja-alainen kokemus
 • Vahva liiketoimintaosaaminen
 • Vahva julkishallinnon konsultointikokemus
 • Hyvä riskien- ja kokonaiskustannusten hallinta

 "Keep It Simple Stupid" tai "jalat maassa ja järki kädessä" on hyvä ohjenuora moneen paikkaan. Erityisesti silloin, kun ollaan asiakkaan luottamushenkilönä sekä etujen valvojan roolissa muiden sidosryhmien suuntaan, silloin kun tarvitaan luotettavaa vastuunkantoa.

JRComplex on perustettu vuonna 1993, mutta varsinainen toiminta on käynnistetty keväällä 2003.

Pienessä yrityksessä leipä on henkilökohtaisesta osaamisesta, maineesta hyvänä tekijänä ja työn laadusta kiinni. Pieni yritys ei voi piiloutua brandien tai tuotemerkkien taakse, vaan lupaukset on jokaisen asiakkaan kohdalla lunastettava kovalla työllä ja osaamisella. Töitä tehdään siis sydämellä ja ammattitaidolla, ei pelkästään rahasta. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja "puskaradion" kautta saammekin suurimman osan uusista asiakasprojekteista. Kontaktiverkosto on rakentunut vuosien konsulttityön aikana ja suurin osa asiakkaista on vanhoja tuttuja jo pitkältä ajalta.

Asiakkaamme arvostavat JRComplexissa mm. seuraavia seikkoja:

 • Aikataulun hallinta
 • Kustannusten hallinta
 • Osaaminen
 • Projektihallinta
 • Yhteistyö ja kommunikointi

Asiakaspalautteemme mukaan JRComplex Oy:tä arvostetaan erityisesti osaamisesta ja työn korkeasta laadusta.

Toimintamallimme perustuu vahvaan verkostoitumiseen ja keskittymiseen omalle erikoisalallemme. Emme edes yritä kasvaa osaamisalueemme ulkopuolelle, vaan panostamme vahvasti hyvien yhteistyösuhteiden luomiseen sellaisiin yrityksiin ja henkilöihin, joiden osaamiseen voimme luottaa ja joiden osaamista voimme tarjota omien palveluidemme rinnalla. Yhteistyökumppaneidemme kanssa työskentelemme useissa suurissa Suomalaisissa yrityksissä tarjoten yhdessä vahvaa ja laaja-alaista kokonaisosaamista. Toisaalta pystymme tarjoamaan yrityksille juuri heille sopivia ratkaisuja ja henkilökohtaisen pysyvän kontaktin, jonka kanssa on helppo asioida vuodesta toiseen.   

JRComplex Oy ei tavoittele "taivaita", yritä listautua pörssiin kolmessa vuodessa, valloittaa maailmanmarkkinoita tai jotain muuta yhtä epämääräistä. Kasvamme vain tulorahoituksella ja periaatteenamme on pitää jalat tiukasti maassa. Haluamme tarjota asiantuntijoille mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön sekä kohtuullisen toimeentulon.

JRcomplex ei yritä olla mukavin, hauskin tai viihdyttävin palveluntuottaja, meille tärkeintä on aito työnteko ja asiakkaan ongelmien ratkominen parhaalla mahdollisella tavalla.

Toiminta-ajatus: Vaativia konsultointi- ja asiantuntijapalveluja itseään ja työtään arvostavilta ammattilaisilta asiakkaille

Toimintamalli: Keskittyminen erikoisosaamisalueille ja verkostoituminen