jouni.rosenlof@jrcomplex.fi

Company

"Complex World Needs Simple Solutions"

Vaativia konsultointi- ja asiantuntijapalveluja sydämellä ja ammattitaidolla.

JRComplex Oy on pieni huippuosaamisen yritys

Pääpalveluitamme ovat haavoittuvuustestaus, mobiilitietoturva sekä konsultointi.

Pienessä yrityksessä leipä on henkilökohtaisesta osaamisesta, maineesta hyvänä tekijänä ja työn laadusta kiinni. Pieni yritys ei voi piiloutua brandien tai tuotemerkkien taakse, vaan lupaukset on jokaisen asiakkaan kohdalla lunastettava kovalla työllä ja osaamisella. Töitä tehdään siis sydämellä ja ammattitaidolla, ei pelkästään rahasta. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja “puskaradion” kautta saammekin suurimman osan uusista asiakasprojekteista. Kontaktiverkosto on rakentunut vuosien konsulttityön aikana ja suurin osa asiakkaista on vanhoja tuttuja jo pitkältä ajalta.

Asiakkaitamme ja kohderyhmäämme ovat vaativat korkean teknologian yritykset, suuret yritykset sekä organisaatiot. Asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia ja perehdymme hyvin kunkin asiakkaan toimintaympäristöön ja toimintatapoihin.

Yrityksemme nojaa monipuoliseen ja syvälliseen tekniseen osaamiseen, ilman tätä taustaa ei olisi onnistuneita projekteja, pitkää referenssilistaa tai tyytyväistä asiakaskuntaa. 

Olen Jouni Rosenlöf ja perustin JRComplex Oy:n vuonna 2003. Olen toiminut yritykseni pääasiallisena asiantuntijana ja tekijänä projekteissa. Voit tutustua tarkemmin minuun täällä tai voimme verkostoitua LinkedInissä

Toimimme riippumattomasti ohjelmisto- ja laitetoimittajista sekä palveluntuottajista.

”Complex World Needs Simple Solutions”

Asiakkaamme arvostavat erityisesti osaamistamme ja työn korkeaa laatua

Pystymme tarjoamaan yrityksille juuri heille sopivia ratkaisuja ja henkilökohtaisen pysyvän kontaktin, jonka kanssa on helppo asioida vuodesta toiseen.

Asiakkaamme arvostavat 

Aikataulun hallinta

Kustannusten hallinta

Yhteistyö ja kommunikointi

Projektinhallinta

Osaaminen

Henkilökohtainen kontakti

Toiminta-ajatuksemme

JRComplex Oy ei tavoittele “taivaita”, yritä listautua pörssiin kolmessa vuodessa, valloittaa maailmanmarkkinoita tai jotain muuta yhtä epämääräistä. Periaatteenamme on pitää jalat tiukasti maassa. 

JRcomplex ei yritä olla mukavin, hauskin tai viihdyttävin palveluntuottaja, meille tärkeintä on aito työnteko ja asiakkaan ongelmien ratkominen parhaalla mahdollisella tavalla.

Toiminta-ajatus: Vaativia konsultointi- ja asiantuntijapalveluja sydämellä ja ammattitaidolla. Työssä pitää olla aitoa intohimoa. 

Toimintamalli: Keskittyminen erikoisosaamisalueille.

Kiinnostuitko?

OTA YHTEYTTÄ